Margueritløbet

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Margueritløbet

23 september @ 11:00 - 13:00

Gå eller løb med til Margueritløbet

Til Margueritløbet handler det ikke om at komme først – men om oplevelsen. Alle er velkomne – og du beslutter selv om du vil gå eller løbe! Der er ikke tidstagning til Margueritløbet.

Kulissen er Margueritruten og temaet er sundhed, fællesskab og naturglæde, når Politiken, sammen med Coop og Bevæg dig for livet, inviterer hele Danmark til folkemotion søndag den 23. september 2018. Dit Hjertes Motionsklub er lokal arrangør.

Til Margueritløbet handler det ikke om at komme først – men om oplevelsen. Alle er velkomne – og du beslutter selv om du vil gå eller løbe! Der er ikke tidstagning til Margueritløbet.

Marguritspot Vejle: Søndermarkshallen, Søndermarksvej 121, Vejle
Søndag 23. september kl. 11.00
Distance: 5 km – 5,4 km hvis udfordringen på ruten følges.
Tilmelding: margueritløbet.dk

Pris:
Børn op til 15 år: GRATIS
Voksne: 50 kr. hvoraf halvdelen går til Dit Hjertes Motionsklub.
(ingen online tilmeldingsgebyr)

Der er snackpose fra Coop til de voksne og en børne-snackpose sponseret af Superbrugsen Vindinggaard til alle børn. Alle der gennemfører får medalje.

Oplevelser på ruten:
5 kilometer + en ekstra udfordring på 230 trappetrin for de friske. Fem kilometerruten er for alle og kan gennemføres af kørestolsbrugere (med hjælper) og folk med klapvogne.

Du kan vælge at gå eller løbe turen individuelt, eller du kan komme med på vores fælles gå-start, hvor Torkild Beck fra Dit Hjertes Motionsklub vil fortælle om de spændende steder, som Søndermarksskoven byder på.

Hvad kan du opleve som deltager i Margueritløbet i Vejle?
Bynær skov og natur i rigelige mængder, med de karakteristiske skrænter og den stille rislende bæk gennem dalen og de hyggelige kolonihaver.

Hvis du deltager i Margueritløbet 2018 i Vejle, kommer du med på en naturoplevelse for hele familien, som bringer deltagerne gennem en rute, der er en del af den danske Margueritrute. Løbsruten i Vejle danner kontaktpunkt til Margueritruten ved krydset Fredericiavej/Toldbodvej. Den trafikerede Margueritrute fortsætter herfra ud ad Ibæk Strandvej langs Vejle Fjord. Får du lyst til at køre denne tur, er det en meget smuk tur ud langs fjorden helt tæt på vandet. Undervejs køres under Vejle Fjordbroen og vejen fører op over Munkebjerg ad Danmarks eneste regulære serpentinvej.

Læs mere på www.margueritløbet.dk, hvor du også tilmelder dig.

Detaljer

Dato:
23 september
Tidspunkt:
11:00 - 13:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.margueritløbet.dk

Sted

Søndermarkshallen
Søndermarksvej 119
7100, 7100 Danmark

Arrangør

DHMK
Telefon:
29177848
E-mail:
info@dhmk.dk